Џесика Алба дојде во Хрватска

Актерката Џесика Алба, допатува во Дубровник, Хрватска. Таа заедно со колешката Габриела Унион, ја промовираат серијата „L.A.’s Finest“ на настанот „New Europe Market“, каде се собираат професионалци од светот на телевизијата и филмот.Џесика била воодушевена од Јадранот и за медиумите изјавила дека тука би жевеела, пренесоа медиумите.

Текстот Џесика Алба дојде во Хрватска е превземен од Reporter.mk.