Џоан Колинс на 90 години во бикини ужива со својот 32 години помлад маж

Џоан Колинс на 90 години во бикини ужива на базен со нејзиниот петти сопруг Перси Гибсон кој е помлад од неа 32 години. Спасот од …

Џоан Колинс на 90 години во бикини ужива со својот 32 години помлад маж Прочитај повеќе »

Текстот Џоан Колинс на 90 години во бикини ужива со својот 32 години помлад маж е превземен од Reporter.mk.