Џоан Колинс: Само ботокс, никогаш не направив пластична операција

Зборувајќи за својата козметичка рутина, Џоан Колинс  изјави дека никогаш во својата долга кариера не правела пластична операција. “Никогаш не допрев и не направив ништо. …

Џоан Колинс: Само ботокс, никогаш не направив пластична операција Прочитај повеќе »

Текстот Џоан Колинс: Само ботокс, никогаш не направив пластична операција е превземен од Reporter.mk.