Џои се збогуваше со Чендлер: „Значи, ќе ги задржиш 20-те долари што ми ги должиш…“

Две недели по смртта на Метју Пери, се огласи неговиот колега од „Пријатели“ Мет Лебланк. „Метју. Со тешко срце се збогувам со тебе. Ситуациите што …

Џои се збогуваше со Чендлер: „Значи, ќе ги задржиш 20-те долари што ми ги должиш…“ Прочитај повеќе »

Текстот Џои се збогуваше со Чендлер: „Значи, ќе ги задржиш 20-те долари што ми ги должиш…“ е превземен од Reporter.mk.