Џони Деп ќе глуми во шестото продолжение на „Приратите од Карибите“

Американскиот глумец Џони Деп ќе се појави и во шестиот дел од серијалот „Пиратите од Карибите“, пишува „Сан“. Пробното снимање на филмот ќе почне идниот месец во Велика Британија, а работниот наслов на филмот е A Day At The Sea. Бидејќи проектот е во рана фаза и сѐ уште не е соопштено кој ќе ја … Continue reading Џони Деп ќе глуми во шестото продолжение на „Приратите од Карибите“

Текстот Џони Деп ќе глуми во шестото продолжение на „Приратите од Карибите“ е превземен од Reporter.mk.