Џорџ Клуни како режисер на филм според книгата „Калико Џо“ на Џон Гришам

Џорџ Клуни ќе биде дел од филмската екранизација на книгата „Калико Џо“ на Џон Гришам. Глумецот се споменува и како можен режисер на филмот. Дел од проектот ќе биде и актерот и продуцент Грант Хеслов. Тој и Клуни соработуваа и на „Арго“ од 2012, кој го доби „Оскарот“ за најдобар филм. Новиот филм е сѐ … Continue reading Џорџ Клуни како режисер на филм според книгата „Калико Џо“ на Џон Гришам

Текстот Џорџ Клуни како режисер на филм според книгата „Калико Џо“ на Џон Гришам е превземен од Reporter.mk.