Џорџина Родригез критикувана за нејзината облека: „ Ти можеш да го напуштиш селото, но селото никогаш нема да те остави тебе“

Џорџина Родригез секојдневно привлекува внимание со своите објави на Инстаграм каде ја следат над 50 милиони луѓе. Меѓутоа, поради честото фалење на луксузниот начин на …

Џорџина Родригез критикувана за нејзината облека: „ Ти можеш да го напуштиш селото, но селото никогаш нема да те остави тебе“ Прочитај повеќе »

Текстот Џорџина Родригез критикувана за нејзината облека: „ Ти можеш да го напуштиш селото, но селото никогаш нема да те остави тебе“ е превземен од Reporter.mk.