Ѕвездата на серијата „Убијците на мојот татко“ се породи на Велигден

Актерката Нина Јанковиќ (33), ѕвездата на српската хит-серија „Убијците на мојот татко“ се породи на Велигден. Таа роди ќерка, која ќе се вика Иванка, пренесуваат српските медиуми и пишуваат дека името што родителите го избрале е библиско, а значи „Бог е милостив“. Ова е второ дете за Нина и на нејзиниот сопруг, Матија Дишиќ. Тие … Continue reading Ѕвездата на серијата „Убијците на мојот татко“ се породи на Велигден

Текстот Ѕвездата на серијата „Убијците на мојот татко“ се породи на Велигден е превземен од Reporter.mk.