Ед Ширан си направил гробница во дворот

Британскиот пејач Ед Ширан за најновото издание на списанието „Џеј кју хајп“ рече дека изградил крипта подземна просторија која служи како гробница или за чување …

Ед Ширан си направил гробница во дворот Прочитај повеќе »

Текстот Ед Ширан си направил гробница во дворот е превземен од Reporter.mk.