Една од најдобрите македонски кошаркарки Јелена Антиќ, стави крај на кариерата

Една од најдобрите македонски кошаркарки, Јелена Антиќ и официјално објави крај на играчката кариера на свои 32 години. И покрај квалитетот, поради бројните повреди не …

Една од најдобрите македонски кошаркарки Јелена Антиќ, стави крај на кариерата Прочитај повеќе »

Текстот Една од најдобрите македонски кошаркарки Јелена Антиќ, стави крај на кариерата е превземен од Reporter.mk.