Еднаш се живее: Ацо Пејовиќ растури во Скопје, урна рекорд со публика и направи концерт за паметење

Со легендарната „За Лилјана“ Ацо Пејовиќ го започна концертот во Скопје, но по сите калкулации, тој вчеравечер го урна и рекордот на посети, со 12.000 лица во салата. Спортскиот центар „Борис Трајковски“ беше премал за да ја собере целата публика. На трибините немаше празно столче, тепачки за место беше и пред бината. Атмосфера каква што … Continue reading Еднаш се живее: Ацо Пејовиќ растури во Скопје, урна рекорд со публика и направи концерт за паметење

Текстот Еднаш се живее: Ацо Пејовиќ растури во Скопје, урна рекорд со публика и направи концерт за паметење е превземен од Reporter.mk.