Едвај 20 луѓе дојдоа на комеморацијата на Ферус Мустафов

Едвај 20 луѓе дојдоа на денешната комеморацијата на музичарот Ферус Мустафов, кој почина на 22 мај на 72 години. Освен семејството, претставник од Министерството за …

Едвај 20 луѓе дојдоа на комеморацијата на Ферус Мустафов Прочитај повеќе »

Текстот Едвај 20 луѓе дојдоа на комеморацијата на Ферус Мустафов е превземен од Reporter.mk.