Екстремно! Се разочарал од скапиот автомобил, го подигнал со хеликоптер и го фрлил / ВИДЕО

Рускиот блогер Игор Мороз решил целосно да го уништи неговиот скап Mercedes-AMG G63 на многу необичен начин

The post Екстремно! Се разочарал од скапиот автомобил, го подигнал со хеликоптер и го фрлил / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.