Елена Божиновска: млада инфлуенсерка, која, наместо да промовира брендови, поттикнува промени и се бори за правата на децата

Младата Елена Божиновска, која веќе извесен период живее во Италија и е стипендист на италијанската влада и е на магистерски студии, насока бизнис-менаџмент и иновации …

Елена Божиновска: млада инфлуенсерка, која, наместо да промовира брендови, поттикнува промени и се бори за правата на децата Прочитај повеќе »

Текстот Елена Божиновска: млада инфлуенсерка, која, наместо да промовира брендови, поттикнува промени и се бори за правата на децата е превземен од Reporter.mk.