Елена Ристеска и Поточиња снимија песна за роденденот на детскиот фестивал

Елена Ристеска и Хорот Поточиња направија песна за јубилејниот 20 -ти роденден на детскиот фестивал Поточиња. Ова е година во која и Елена заедно со …

Елена Ристеска и Поточиња снимија песна за роденденот на детскиот фестивал Прочитај повеќе »

Текстот Елена Ристеска и Поточиња снимија песна за роденденот на детскиот фестивал е превземен од Reporter.mk.