Ерос Рамацоти доаѓа во Скопје со својот готвач, говедска опашка во списокот на барања

Италијанскиот кантавтор Ерос Рамаѕоти (55) ќе настапи во нашиот град на 30 септември, во рамки на турнејата на која го промовира својот нов албум Vita Ce N’è. Тимот на пејачот испратил список на барања што мора да бидат исполнети.

Тој побарал посебен канал во хотелот на кој се емитува неговиот фудбалски тим, кој неодамна го купил. Пејачот сака да ги гледа нивните натпревари или тренинзи, што и да има тогаш на репертоарот.

Ерос исто така го носи и својот готвач, а од јадењата обожава да јаде говедска опашка.

Текстот Ерос Рамацоти доаѓа во Скопје со својот готвач, говедска опашка во списокот на барања е превземен од Reporter.mk.