„Еширихија Коли“ се појави кај фонтаната во парк

Во утринските часови во градскиот парк кај фонтаната ,,Лотос” имаше уште една од повеќето предвидени герили акции од уметникот Озбек Ајваз. Овој пат тој преку …

„Еширихија Коли“ се појави кај фонтаната во парк Прочитај повеќе »

Текстот „Еширихија Коли“ се појави кај фонтаната во парк е превземен од Reporter.mk.