Ева Лонгорија откри дека е во сродство со познатата оскаровка: „Направивме ДНК тест“

Изгледа дека се случи некој вид на семејно обединување на снимањето на 4-та сезона од Only Murders in the Building. Ева Лонгорија и Мерил Стрип …

Ева Лонгорија откри дека е во сродство со познатата оскаровка: „Направивме ДНК тест“ Прочитај повеќе »

Текстот Ева Лонгорија откри дека е во сродство со познатата оскаровка: „Направивме ДНК тест“ е превземен од Reporter.mk.