Филип Живојиновиќ ќе снима мјузикл од милион евра, за Пријовиќ нема улога во филмот

Филип Живојиновиќ во соработка со режисерот Петар Пашиќ, наскоро ќе почне да го снима мјузиклот „Прекрасна година“. Најстариот син на Боба Живојиновиќ и сопруг на пејачката Александра Пријовиќ, изјави дека филмот ќе чини еден милион евра, а ќе изгледа како да е сниман во Холивуд. „Петар и јас отворивме продукциска куќа, Miracle Year Media, која ќе … Continue reading Филип Живојиновиќ ќе снима мјузикл од милион евра, за Пријовиќ нема улога во филмот

Текстот Филип Живојиновиќ ќе снима мјузикл од милион евра, за Пријовиќ нема улога во филмот е превземен од Reporter.mk.