(Фото) Амди Бајрам ја вери внуката, џумбуш-прослава со музика, со сè

Претеникот Амди Бајрм правеше свршувачка на својата внука. Свршувачката, велат тие што биле, била како свадба, со сите салтанати, со музика, со гости во хотелот „Александар палас“, со сè … Вистински џумбуш. Амди Бајрам  ја организирал забава, на која се играло и се пеело до рано наутро, а за музиката биле ангажирани Џеј Рамодовски и Драган Коиќ – Кеба.  Меѓу гостите немало никој од политичарите.

 

 

 

 

 

Текстот (Фото) Амди Бајрам ја вери внуката, џумбуш-прослава со музика, со сè е превземен од Reporter.mk.