(Фото) Анастасија Петреска на прошетка со ќерката

Пејачката Анастасија Петреска ја одведе на прошетка едномесечната ќерка Андреа. Таа на својот „Инстаграм“ објави слика од бебето, но лицето ѝ го скри со срце.

Ќерката на фолк-пејачот Наум Петрески и нејзиниот сопруг Владимир Поповски, пејач на групата „Биоритам“, се венчаа на почетокот на годината. Тие станаа родители пред еден месец.

Наум Петрески стана дедо

 

Текстот (Фото) Анастасија Петреска на прошетка со ќерката е превземен од Reporter.mk.