(Фото) Андријана Јаневска на риба во Охрид: плашицата гризе на бели црви

Пејачката и професторка по виолина, Андријана Јаневска, е во Охрид. Во розов костим за капење, со трска во раката, таа ловеше риба во езерото, а неколку фотографии објави и на „Фејсбук“. „Плашица на бели црви и по некој клен на пченка“, напиша таа и откри дека се забавува додека е на одмор. „Па и тоа ли … Continue reading (Фото) Андријана Јаневска на риба во Охрид: плашицата гризе на бели црви

Текстот (Фото) Андријана Јаневска на риба во Охрид: плашицата гризе на бели црви е превземен од Reporter.mk.