(Фото) Антонио Милошоски ги пушти ќерките во градинка

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ и поранешен министер за надворешни работи, Антонио Милошоски, се пофали дека неговите ќерки Дариа и Михаела денес тргнаа во градинка. Тој на „Фејбук“ објави слика од првиот ден, а на девојчињата им посака среќа во градинката. „Почнуваме во градинка. За почеток насмеани. Дариа и Михаела заедно со другарките ќе ги учат првите букви, … Continue reading (Фото) Антонио Милошоски ги пушти ќерките во градинка

Текстот (Фото) Антонио Милошоски ги пушти ќерките во градинка е превземен од Reporter.mk.