(Фото) Бремена Катарина со бикини во кал до гуша

Македонскиот топ-модел Катарина Ивановска е бремена со второ.

Таа веќе е во петиот месец од беремноста, заради што годинава прв пат го откажа учеството на неодамна одржаниот Скопскиот маратон, каде трча секоја година.

Дека бреемноста не и е проблем и дека добро се чуствува, таа објави фотографии од Изреал каде беше како поддршка на Тамара. Таа Времето поминато таму го искористи да се искапи во Мртво Море. На фотографиите во бикини, та покажа дека во бремноста нема проблем ниту со килограмите.

Текстот (Фото) Бремена Катарина со бикини во кал до гуша е превземен од Reporter.mk.