(Фото) Брус Вилис исфрлен од аптека оти одбил да стави маска, актерот подоцна се извини

Според странските медиуми, луѓето во аптеката биле вознемирени затоа што Вилис (65) не носел маска. Актерот имал шал ставен околу вратот. Ѕвездата на филмот „Die Hard“ (Умри машки), кој беше фотографиран во аптеката без маска, го напуштил објектот со празни раце откако менаџерите му рекле дека не може да биде услужен ако не носи маска. … Continue reading (Фото) Брус Вилис исфрлен од аптека оти одбил да стави маска, актерот подоцна се извини

Текстот (Фото) Брус Вилис исфрлен од аптека оти одбил да стави маска, актерот подоцна се извини е превземен од Reporter.mk.