(Фото) Дара Бубамара ужива во Истанбул со 21 години помладиот дечко

Пејачката Дара Бубамара веќе некое време ужива со 21 години помладиот дечко Тони. Двајцата често патуваат низ светот на луксузни дестинации, а по одморот во Занзибар, сега заминаа во Истанбул, од каде што пејачката обајви и фотографии на „Инстаграм“. Дара објави нивна заедничка фотографија на која се бакнуваат, а зад нив има прекрасен поглед од … Continue reading (Фото) Дара Бубамара ужива во Истанбул со 21 години помладиот дечко

Текстот (Фото) Дара Бубамара ужива во Истанбул со 21 години помладиот дечко е превземен од Reporter.mk.