(Фото) Дарко Лазиќ со променет имиџ

Дарко Лазиќ целосно го променил својот имиџ. Тој на социјалните мрежи објави фотографија со новата фризура.

„Како ви се допаѓа новата фризура?“, прашал Лазиќ со објавената фотографија.