(Фото) Дунавка со црн пес на модна ревија

Манекенакта Дунавка Трифуновска во придружба на црн пес  од расата доберман вчеравечер беше на модна ревија за долна облека. Бизнисменката која ја преставуваше Македонија на “Мис гранд интернешнал“ во Банкох и овој пат го првивлече вниманието, зардаи изгледот, таа и овој  пат беше облечена провокативно и секси. Трифуновска, која е дипломиран фармацефт, често е дел од модните настани кај нас, а неодамна снимаше и спот со Владо Јаневски.

Текстот (Фото) Дунавка со црн пес на модна ревија е превземен од Reporter.mk.