(Фото) Едина Муса: „Ова можеби е машки свет, но тој е ништо без жените“

Кошаркарката Едина Муса беше една од ретките дами кои неодамна присуствуваа на манифестацијата Спортист на годината, што ја организираше Агенцијата за млади и спорт. Муса објави слика од доделувањето на наградите, и го привлече внимението со изгледот, но и со коментарот што го остави. „Ова можеби е машки свет, но тој би бил ништо, навистина … Continue reading (Фото) Едина Муса: „Ова можеби е машки свет, но тој е ништо без жените“

Текстот (Фото) Едина Муса: „Ова можеби е машки свет, но тој е ништо без жените“ е превземен од Reporter.mk.