(Фото) Елена заврши на профил кај Ријана

Елена Ристеска и нејзиниот шминкер Даниел Николовски се најдоа на инстаграм-профилот на брендот за козметика на Ријана – FentyBeauty. Всушност Даниeл ja  нашминка Елена со пудрата за порцеланска кожа на Fenty, која е од козметиката на Ријана. По ова следеа комплименти  и пофални зборови и од 8 милиони следбеници.

Текстот (Фото) Елена заврши на профил кај Ријана е превземен од Reporter.mk.