(Фото) Флавио Бријаторе има 46 години помлада девојка

Поранешниот Формула 1 шеф и милијардер Флавио Бријаторе (70) од неодамна е во врска со 46 години помлада девојка. Италијанскиот милијардер се забавува со Марија Лудовика Кампано (24), која беше финалистка за мис Италија во 2014 година. Тој помина романтичен викенд со новата девојка на својата јахта во Сардинија. Италијанските медиуми пишуваат дека тие се … Continue reading (Фото) Флавио Бријаторе има 46 години помлада девојка

Текстот (Фото) Флавио Бријаторе има 46 години помлада девојка е превземен од Reporter.mk.