(Фото) Гораст Цветковски се маскираше во ептен секси Барбика

Актерот Гораст Цветковски се маскираше во секси Барбика. Облечен во бело боди, жолти „бициклистички“ и розови чорапи, тој објави слика од вежбалница и ги покажа мускулите. „Честит ден на Републиката“, напиша глумецот покрај сликата. Пријателите го пофалија, му рекоа дека треба храброст за ваква маска.

„Сакам да бидат твој Кен“, му напиша една пријателка.

Фото: Фејсбук

 

Текстот (Фото) Гораст Цветковски се маскираше во ептен секси Барбика е превземен од Reporter.mk.