(Фото) Хју Џекман на одмор во Шпанија

Австралискиот актер Хју Џејмен ги поминува своите слободни денови разладувајќи сe во водите на Средоземното Море во Шпанија.

Папараците го уловија австралискиот актер кој меѓу жените е познат како голем заводник. Сепак, Џекман веќе од поодамна се определи за 13 години постарата партнерка Дебора Ли.

Холивудската ѕвезда во костум за капење е познат по своето оформено тело, а дека е во топ форма покажа и на плажите во Шпанија.

Текстот (Фото) Хју Џекман на одмор во Шпанија е превземен од Reporter.mk.