(Фото) И Цеца го прифати предизвикот, па објави слика кога била дете

Деновиве на социјалните мрежи кружи предизвик за објавување на фотографии од нашето детство. Ниту славните не останаа имуни, па почнаа и тие да објавуваат свои спомени. Цеца го прифати предизвикот, па објави сликам од времето кога била дете.

 

Текстот (Фото) И Цеца го прифати предизвикот, па објави слика кога била дете е превземен од Reporter.mk.