(Фото) „Идемо заједно као на матурско вече“, Вера Јанковиќ со журка дома за 57. роденден

Некогашна водителка, скопски урбан лик и заштитно лице на „Макфест“,  Вера Јанковиќ наполни 57 години. Диџеј Вера ни раскажа и како го прослави роденденот. „Полнам 57, се радувам сама, во четири ѕида, ве мислам, ми фалите. Идемо заједно, као на матурско вече. Ускороооо! Потоа таа ја  раскажа својата животна приказна. „57 години стареам во цутот … Continue reading (Фото) „Идемо заједно као на матурско вече“, Вера Јанковиќ со журка дома за 57. роденден

Текстот (Фото) „Идемо заједно као на матурско вече“, Вера Јанковиќ со журка дома за 57. роденден е превземен од Reporter.mk.