(Фото) Илина му се врати на Игор од Еквадор, па тој ја однсе во кафеана во Штип

Откако алпинистката и сликарка Илина Арсова се врати од долгото патување во Еквадор, таа и нејзиниот дечко, актерот и шоумен Игор Џамбазов се неразделни. Тие постојано споделуваат заеднички моменти на социјалните мрежи. Овој пат, Илина сподели една кафеанска фотографија, откако претходно, таа беше на концертот на Џамбазов во Штип со актерот Владимир Тулев и неговата … Continue reading (Фото) Илина му се врати на Игор од Еквадор, па тој ја однсе во кафеана во Штип

Текстот (Фото) Илина му се врати на Игор од Еквадор, па тој ја однсе во кафеана во Штип е превземен од Reporter.mk.