(ФОТО) Јана Бурческа ужива во мајчинството: Идила на Козјак

Македонската пејачка и водителка, Јана Бурческа, која ја претставуваше Македонија на Евровизија, често е активна на социјалните мрежи, каде споделува и приватни моменти со сопругот и децата. Јана е мајка на две деца, синот Дарин и ќерката Дона. Вчера таа сподели фотографија направена на Козјак, под која цитираше позната мисла од американскиот автор Др. Теодор Сеус … Continue reading (ФОТО) Јана Бурческа ужива во мајчинството: Идила на Козјак

Текстот (ФОТО) Јана Бурческа ужива во мајчинството: Идила на Козјак е превземен од Reporter.mk.