(Фото) Јелена Карлеуша првпат со насмевка по смртта на мајка си

По смртта на нејзината мајка Дивна, пејачката Јелена Карлеуша не излегиваше никаде од дома, одвен што ќе отидеше на гробот на својата мајка. Пејачката  вчерашното попладне го поминала во друштво на пријателите на Земунскиот кеј. Карлеуша излегла со пријателите во едно кафуле каде останала околу 1 час. За разлика од претходните денови, Јелена била расположена и насмеана, што се гледа и на фотографијата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Предходна статија

Дали може да работите со македонска диплома во европските држави?

ПОВРЗАНИ СТАТИИПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ

Текстот (Фото) Јелена Карлеуша првпат со насмевка по смртта на мајка си е превземен од Reporter.mk.