(Фото) Јелена разубавена по породувањето, омилената драчевчанка пак снима „Преспав“

Актреката Јелена Јованова е во Скопје. Таа неколку месеци по породувањето, изгледа одлично, а многумина велат дека мајчинството и годи и дека е разубавена. Не е тајна дека се снима петата сезона на хумористичната серија “Преспав“,  во која Јелена со улогата на рецепционерката Јелена стана омилената дрчевчанка во земјава.  За новата сезона на Преспав, се … Continue reading (Фото) Јелена разубавена по породувањето, омилената драчевчанка пак снима „Преспав“

Текстот (Фото) Јелена разубавена по породувањето, омилената драчевчанка пак снима „Преспав“ е превземен од Reporter.mk.