(Фото) Каролина е секси и на Козјак

Поп-ѕвездата Каролина Гочева сними нова есенска фотосесија, повторно како заштитно лице за еден познат италијански бренд. Под мотото „За сите смели жени и девојки“, поп-ѕвездата  се фотографираше на Козјак. Откако беа објавени сликте, многумина коментираат дека и со џепмерот, Каролина изгледа згодна и секси, особено што фотосесијата е замислена да остава впечаток дека таа нема облека под волнената такенина. Фотосесијата е на Лилика Стрезоска и Елена Фиданска.

Текстот (Фото) Каролина е секси и на Козјак е превземен од Reporter.mk.