(Фото) Куќната помошничка на Арнолд Шварценегер седум години криела од глумецот дека добиле син

Куќната помшничка на Арнолд Шварценегер, Пети Баен, пред две децении криела од глумецот дека има син. Поранешниот гувернер на Калифорнија, за неговото дете, дознал дури откако тоа наполнило седум години. Денес Џозеф Баен личи на татко му, а се занимава и со бодибилдинг. Пети не можела повеќе да ја крие тајната, затоа што Џозеф, како … Continue reading (Фото) Куќната помошничка на Арнолд Шварценегер седум години криела од глумецот дека добиле син

Текстот (Фото) Куќната помошничка на Арнолд Шварценегер седум години криела од глумецот дека добиле син е превземен од Reporter.mk.