(Фото) Лила секси и на турска софра

Водителката Лила Филиповска се пофали дека е во Турција, од каде сподели и фотографија. Додека водителката го пие утринскиот чај, покажа  како изгледа турски доручек, сосе неа на софрата. Фановите пак и делеа комплименти, дека одлично изгледа, но и дека било многу богато и обилно јадењето.

Текстот (Фото) Лила секси и на турска софра е превземен од Reporter.mk.