(Фото) Марија Шерифовиќ, бебе со лакирани нокти и розе машни

Во српските медиуми деновиве се појавија фотографии од Марија Шерифовиќ кога била бебе. 33-годишната пејачка на едната од сликите има неполна година, а сепак многу личи на себе денес. Сликите предизвикаа бројни коментари на социјалните мрежи. Едни пишуваат за розовата машна што ја носи, други, пак, забележале дека ноктите ѝ се налакирани иако е бебе. „Не е сменета ич“, „Баш е слатка“, „Образи само за штипкање“, се дел од коментарите покрај сликите од Марија.