(Фото) Меланија како Мерлин Монро

Првата дама на САД, Меланија Трамп во сив фустан замина на патување во Нешвил во Тенеси, за да ја промовира својата кампања „Be Best“.

Додека се качувала во воениот авион во базата во Мериленд, ветерот го подигна фустанот, а многумина ги потсети на сцената кога Мерлин Монро го подигнува фустанот во филмот „Седум години верност“.

Меланија во текот на посетата на Тенеси, беше и во детската болница, а повеќето време го мина дружејќи се со децата.

Текстот (Фото) Меланија како Мерлин Монро е превземен од Reporter.mk.