(Фото) Надица Георгиева љуби во Венеција

Поранешната манекенка Надица Георгиева и менаџерот Иво Јанковски летово беа на одмор во Италија од каде споделија фотографии. Тие се пофалија дека секој миг го користат за да уживаат во заедничкиот одмор во Венеција.

Дека се во среќен брак своевремено изјави и Иво Јанковски, кој рече дека Надица е најубавото нешто што му се случило во љубовта.

Тие се знаат од пред 20 години, а пред да бидат во љубовна врска биле соседи и соработници. Надица пред да се земе со Иво беше во брак со Сергеј Варошлија.

Текстот (Фото) Надица Георгиева љуби во Венеција е превземен од Reporter.mk.