(Фото) Никол Кидман со темни очила ја копира Ким Карадшјан на Модната недела во Париз

Оскаровката Никол Кидман се појави на Модната недела во Париз со бизарни очила од брендот Balenciaga. Кидман, која под нив не можеше да види ништо, мораше да биде придржувана за рака од непознат маж додека ги поминуваше скалите. Како што пренесуваат медиумите, таа ги носела очилата со кои Ким Кардашјан била видена неколкупати минатата година и … Continue reading (Фото) Никол Кидман со темни очила ја копира Ким Карадшјан на Модната недела во Париз

Текстот (Фото) Никол Кидман со темни очила ја копира Ким Карадшјан на Модната недела во Париз е превземен од Reporter.mk.