(Фото) Од 5 саат сабајле се чекаа билети за концертот на Балашевиќ

Неколку стотици граѓани од Нови Сад од 5 часот наутро чекаа во ред за да купат билети за концертот на Ѓорѓе Балашевиќ, што ќе се одржи на 19 јануари. Најголемите обожаватели на „панонскиот морнар“, како што го нарекуваат медуимите, купувале и по неколку билети за концертот.  Ова е прв концерт на Балашевиќ во Нови Сад, откако пред околу два месеци имаше срцев удар и му беа вградени стентови.

Текстот (Фото) Од 5 саат сабајле се чекаа билети за концертот на Балашевиќ е превземен од Reporter.mk.