(Фото) Овде ги бива за бизнис, а ноќе пуштаат мои песни: Ирена Спасовска во Египет

Фолк пејачката Ирена Спасовска пак е во Египет од каде објави слики. Таа е во Хургада и вели дека ужива од шетање со камили, до ресторани, дуќани, знаменитости….Вели дека е страсен љубител на патувањата, ама Египет и е при срце, оти не е првпат тука. “Египет посебно го сакам сосе целиот тој раскош кој го има, … Continue reading (Фото) Овде ги бива за бизнис, а ноќе пуштаат мои песни: Ирена Спасовска во Египет

Текстот (Фото) Овде ги бива за бизнис, а ноќе пуштаат мои песни: Ирена Спасовска во Египет е превземен од Reporter.mk.