(Фото) Патрик Демпси со реплика од „Вовед во анатомија“ ги повика луѓето да носат маски

Глумецот Патрик Демпси, познат како доктор Дерик Шепард од серијата „Вовед во анатомија“, испрати јавна порака дека луѓето мора да носат маски за да се заштитат од короната. Тој на инстаграм објави слика со маска и ја искористи познатата реплика од серијата, што ја кажуваше неговиот лик често пред да влезе на операција. „Денес е … Continue reading (Фото) Патрик Демпси со реплика од „Вовед во анатомија“ ги повика луѓето да носат маски

Текстот (Фото) Патрик Демпси со реплика од „Вовед во анатомија“ ги повика луѓето да носат маски е превземен од Reporter.mk.