(Фото) По 10 години Мајли Сајрус го смени имиџот и веќе не е русокоса

Мајли Сајрус (30) ја покажала својата нова боја на коса со објава на „Инстаграм“ во која му честитала на новиот креативен директор на „Гучи“, изненадувајќи …

(Фото) По 10 години Мајли Сајрус го смени имиџот и веќе не е русокоса Прочитај повеќе »

Текстот (Фото) По 10 години Мајли Сајрус го смени имиџот и веќе не е русокоса е превземен од Reporter.mk.